Ous de guatlla amb bolets saltejats
Recepta de plat principal molt fàcil de fer i que ens aporta una gran quantitat de fibra.
Opció saludable per als dies ha de quedar-te a menjar a la feina.
INGREDIENTS (1 persona)
- Bolets .................................................................. 75 g
- Espinacs ............................................................. 100 g
- Fesols ................................................................. 150 g
- Formatge Feta .................................................... 30 g
- Tomàquets secs .................................................. 30 g
- Llavors ............................................................... 15 g
- Oli d'oliva verge extra
- Espècies
ELABORACIÓ PAS A PAS
Temps d'elaboració: 20 minuts
Temps d'elaboració: 20 minuts
Dificultat: Baixa
- Primer fem els ous de guatlla a la planxa.
- Seguidament saltegem els bolets també a la planxa.
- A continuació cuinem els espinacs al vapor.
- Desprès saltegem els fesols juntament amb el formatge Feta.
- Quan el formatge s'hagi desfet una mica amb els fesols, afegim els tomàquets secs al saltejat juntament amb l'oli d'oliva verge extra i ho deixem cuinar 1-2 minuts .
- Enplatem i hi afegim les llavors i les espècies al gust.
Font: Realfooding.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada