Ous de guatlla amb bolets saltejats



Recepta de plat principal molt fàcil de fer i que ens aporta una gran quantitat de fibra. 
Opció saludable per als dies ha de quedar-te a menjar a la feina.









INGREDIENTS (1 persona)
- Ous de guatlla  .................................................... 6 unitats
- Bolets .................................................................. 75 g 
- Espinacs ............................................................. 100 g
- Fesols ................................................................. 150 g
- Formatge Feta .................................................... 30 g 
- Tomàquets secs .................................................. 30 g
-  Llavors ............................................................... 15 g
- Oli d'oliva verge extra
-  Espècies

ELABORACIÓ PAS A PAS
Temps d'elaboració: 20 minuts
Dificultat: Baixa

  • Primer fem els ous de guatlla a la planxa.
  • Seguidament saltegem els bolets també a la planxa.
  • A continuació cuinem els espinacs al vapor.
  • Desprès saltegem els fesols juntament amb el formatge Feta.
  • Quan el formatge s'hagi desfet una mica amb els fesols, afegim els tomàquets secs al saltejat juntament amb l'oli d'oliva verge extra i ho deixem cuinar 1-2 minuts .
  • Enplatem i hi afegim les llavors i les espècies al gust.  



Comentaris

Entrades populars